Buitenyoga in de boomgaard

Bij mooi weer geven we ook buiten yogalessen. Je kunt fysiek lessen volgen en even loskomen van je laptop of telefoon. Natuurlijk alles op 1,5 meter veilige afstand van elkaar.

Hoe werkt het?

Hetzelfde als onze ‘gewone’ lessen. Je kunt je inschrijven via onze website of de Eversports app. Dan kunnen wij zien dat je mee komt doen. De les duurt 1 uur en 15 minuten.

Wat wel anders is: in verband met het Coronavirus is het de bedoeling dat je je eigen matje en/of kussen en deken meeneemt.

En natuurlijk blijft het weer altijd een onzekere factor. Je hoort het minimaal 1 uur van te voren via de mail als de les NIET doorgaat. Dan kun je natuurlijk je tegoed een andere keer gebruiken of een live online of on demand les volgen.

Locatie

Onze buitenlessen vinden plaats in de idyllische boomgaard van stadsboerderij Nieuw Rotsoord. Geen openbare plek, maar een heerlijk rustige plek in het groen die we voor onszelf hebben.

Omdat onze lestijden vallen buiten de openingstijden van de boerderij, gebruiken wij de ingang aan Rotsoord 20, naast het moestuinencomplex (zie kaartje hieronder).

Je kunt je fiets parkeren aan de rechterkant. Vervolgens zie je rechts achterin een poort. Daar zal de docent je opwachten.

Hier reserveer je je plek.