Daphne Hooiveld

Massage zorgt voor ontspanning en bewustwording en is helend voor (bijna) iedereen.

Je bent welkom voor:

Ontspanningsmassage | Spieren ontspannen, doorbloeding verbetert, afvalstoffen worden beter afgevoerd,krijg contact met jezelf.

Zwangerschapsmassage | Een ontspannen lichaam en geest is het beste voor jou en je baby. Op een speciale zwangerschapstafel ontvang je een heerlijke massage in buikligging. Juist nu kan je lichaam extra aandacht gebruiken. Je komt in contact met je rug, schouders en nek, armen, bekken, benen en voeten.

Babymassage | Leer zelf je baby masseren volgens de Shantala-methode. Regelmatige massage bevordert de hechting en de sensomotorische ontwikkeling van jouw kindje. Ook erg fijn voor baby’s die gespannen zijn, last hebben van buikkrampen of na een zware bevalling.
Ik geef de cursus individueel of in een zelf samen te stellen groep. Ook erg leuk voor papa’s!

Mama- en babymassage | Na de bevalling kom ik aan huis, of in Yogaya, en leer ik jou je baby masseren. Als je kindje heerlijk ontspannen ligt te slapen (wat meestal gebeurt) is het tijd voor mama! Jij ontvangt een heerlijke ontspannende massage. Ook leuk als kraamkado!

Reis door je lijf
| In vijf sessies kom je in contact met jezelf. Hoe gaat het met jou? Via een korte meditatie ‘reis’ jij met behulp van massage door je rug/nek/schouders, bekkengebied , benen, borst en buik, hoofd en armen.

Bewustwordingssessie | Als je vastloopt in (iets van) je leven. Of als je een lichamelijke klacht hebt die niet weg gaat. Als je veel stress hebt, of zelfs al overspannen of burn-out bent, kunnen we samen kijken wat je lichaam jou te vertellen heeft. Via oefeningen maak je echt contact met je lichaam en kom je terecht bij dat gedeelte dat extra aandacht nodig heeft. Vervolgens masseer ik je vanuit die plek in je lichaam.

Massageworkshop voor 2 personen | In een drie uur durende workshop leer je de fijne kneepjes! In de massageruimte van Yogaya krijgen jullie basisinformatie over masseren, ontvang je een massage en leer je hoe je iemand anders kan masseren. Je oefent op en met elkaar, dus je leert niet alleen hoe je kan masseren, maar ontvangt zelf ook een lekkere massage. Je leert een aantal basistechnieken, do’s and don ‘ts van het masseren en ontvangt een uitleg over de behandelde massagegrepen op papier. Ik geef de cursus bij voorkeur op zondag. Super relaxed de week in!

Massage op het bedrijf
| Ontspannen werknemers en werkgevers presteren beter. Op afspraak kom ik masseren op het bedrijf. Ik zorg voor een massagetafel en alle zaken die nodig zijn voor een veilige en prettige massage.

Wil je iemand een speciaal cadeau geven? Dat kan ook: je kunt bij mij massage-cadeaubonnen aanschaffen.

Jij bent welkom! Bel 06-18086800 voor een afspraak. Via de mail: info@hierbenjij.nl. Kijk voor extra info op hierbenjij.nl