Dive deeper: Hart-alchemie met Buba

In onze hartruimte komt alles samen: alle zintuigen, energie, emoties, onze geest en de ziel. Het is ons thuis. In de twee uur durende Dive Deeper Hart-alchemie staat het hart centraal.

In het eerste uur van de les gaan we onze hartruimte opschonen en neutraliseren: eerst met langzame en dan met actieve ademhalingsoefeningen. Wanneer het hart dan open en zuiver is, leidt Buba je in het tweede uur door een hart-dansmeditatie (van ongeveer 30 minuten) en een korte geleide meditatie op het Anahata chakra (Hartchakra), waarin je ruimte gaat creëren voor het cultiveren van mededogen, zelfcompassie en liefde(volle vriendelijkheid).

‘Hart-alchemie’ betekent de transformatie van de energie die in ons hart wordt vastgehouden. Het gaat over de erkenning dat we alles in ons hart bevatten: de waarheid over wie we zijn en de conditioneringen die we met ons meedragen. Door hartmeditatie te oefenen, leren we hoe we de blauwdruk van onze eigen ware aard kunnen volgen, waardoor we ons volledige potentieel kunnen ontdekken en benutten.

Zondag 7 april 15.00u-17.00u
Buba Cvoric
€ 25,-

Reserveer nu