Een ontspannen begin, start een dagelijkse practice met Jitske

Start op 2 januari

Normaal is een yogales waarschijnlijk een belangrijk moment van balans in jouw week. Ruim een uur van verstilling en rust, van verbinden met je lichaam en jezelf.

Hoe fijn zou het zijn als je élke dag met dit moment voor jezelf begint? En je hiervoor niet ergens heen hoeft, maar je het gewoon thuis kan ervaren met jezelf.

Wil jij ook graag starten met een dagelijkse practice?

Doe mee met Een ontspannen begin. Jitske geeft vanaf 2 januari elke ochtend een korte (livestream) les, waarin je met meditaties en ontspanningsoefeningen jouw dag goed begint. En net als bij gewone yogalessen, is het veel makkelijker om het samen te doen dan alleen.

Na drie weken heb je een nieuwe gewoonte van dagelijks mediteren opgebouwd en heb je kunnen ervaren welke vorm goed bij je past. Daarna kan je zelf je eigen beoefening op jouw manier vervolgen.

Doe je mee? Lees hieronder meer informatie of kijk dan alvast 2 voorbereidende video’s in onze bibliotheek:

  1. Start met het creëren van je eigen plekje.
  2. Uitleg: hoe zit of lig je makkelijk?

Ik zie je graag op 2 januari!

Wat kan je verwachten:
  • 3 weken iedere ochtend een unieke les via livestream
  • Ma- vrij om 8.00 uur
  • Zat en zon om 9.00 uur
  • Geleide meditaties, verschillende mediatietechnieken, ontspanningsoefeningen
  • De lessen zijn 24 uur terug te kijken in onze video bibliotheek
  • Bonus filmpjes met extra instructies en uitleg

Aanmelden: reserveer je plek in het rooster van Yogaya en meld je aan voor de cursus. Via de livestream link kan je iedere les volgen. Ieder les is 24 na afloop beschikbaar in onze video bibliotheek.

Kosten: Deze cursus is nu eenmalig gratis. We bieden de mogelijkheid tot het geven van een vrijwillige donatie door bij het boeken te kiezen voor een van de donatie opties.