Workshop Hypnoyoga met Esther Visje

Diep ontspannen door lichte hypnose, adem en yogahoudingen 

Yoga en hypnotherapie: beide transformerende, helende methoden die al duizenden jaren worden toegepast.

Een yogales kan diepe ontspanning geven, voor veel mensen het meest voelbaar aan het einde van de les, in savasana (eindontspanning). Hypnose is een krachtige tool om het onderbewuste te bereiken. Wanneer het lichaam en het denken volledig ontspannen zijn, kunnen we diep doordringen in het onbewuste. Yoga en hypnotherapie kunnen dus uitstekend worden gecombineerd.

In deze workshop legt Esther uit hoe zelfhypnose werkt en hoe gedachten en gevoelens ons fysieke lichaam beïnvloeden. In de staat van ontspanning – die door yoga, ademhaling en meditatie wordt gecreëerd – staat het onbewuste brein open voor suggesties en positieve affirmaties en kunnen we de kracht van het onderbewuste en zelfhypnose ervaren. De kracht van suggestie kan bijdragen aan persoonlijke groei, het maken van gezondere levenskeuzes en een positieve impuls geven aan hoe je denkt en wat je ervaart…

Hypnoyoga opent de deur naar een veilige plek in jezelf om te zien, te voelen en te transformeren. 

——————————

Esther Visje geeft al een aantal jaar yogales Yogaya, en ze vindt het erg fijn deze zomer terug te zijn!

Door haar werk als Doula (geboortecoach/assistent, spaceholder) heeft ik de methode van hypnobirthing ontdekt. Tijdens baringen ervaarde ze het wonderbaarlijke effect van hypnose keer op keer, en ze realiseerde zich dat we die kracht van hypnose ook breder kunnen toepassen. Na een opleiding hypnotherapie is Esther nu enthousiast om naast haar passie voor yoga ook haar passie voor hypnose te delen.

Datum: zaterdag 14 augustus

Tijdstip: 15.30 tot 17.15 uur

Prijs: 25 euro

Aantal deelnemers: 11 (ivm 1,5 meter)

Reserveer nu…