Oceaan van Stilte: restorative yoga en ligconcert met Ganga Ma

Het verzachten van het Hart en kunnen Zijn in de stilte waarin alles welkom is, dat is waar we met yoga naar toe bewegen.

Restorative yoga is een yogavorm die diepe ontspanning en regulering van het zenuwstelsel uitnodigt en daarmee een deur opent naar de oneindige stilte.
In de houdingen ondersteunen we het lichaam volledig met kussens, bolsters en dekens zodat onnodige spanning kan wegvloeien.

Zacht kaarslicht, rust, warmte, stilte, omhulling en comfort zorgen ervoor dat ons systeem zich veilig weet en op alle lagen tot diepere ontspanning kan komen.

We zullen tijdens deze workshop in stilte in drie restorative houdingen rusten, ruim 15 minuten per houding.

De beoefening van restorative yoga maakt dat we ontvankelijker worden voor de schoonheid van elk moment en de subtielere kwaliteiten van dat wat ons omringt.

Het tweede deel van deze middag mag je lekker gaan liggen genieten van de sanskriet mantra’s die Ganga vervolgens zal zingen tijdens een ligconcert. En: in de donkere novemberdagen voegen we nog een extra dimensie toe. De workshop zal geheel bij kaarslicht plaatsvinden.

De restorative yoga houdingen waar we mee zullen beginnen maken dat je de werking van mantra nog verfijnder kan waarnemen en op een diepere laag zal ontvangen. Laat je mee nemen naar een nog diepere stilte.

Deze middag is toegankelijk voor iedereen, ervaring met meditatie of yoga is niet noodzakelijk. Omdat er beperkt ruimte is raden we je aan om tijdig te reserveren.

Ganga Ma

Ganga Ma brengt veel tijd door in India. Daar zingt ze bijna dagelijks zong met én voor grote groepen mensen. In Nederland deelt ze haar werk in workshops, opleidingen, bijscholingen, (online)kirtan, satsang, yin- en savasana-concerten.

Mensen waarderen haar oprechte en authentieke manier van delen van haar liefde voor het chanten. Zij weet op een intuïtieve en authentieke manier een meeslepende en verdiepende stroom van klank en ontspanning te creëren waarin iedereen zich uitgenodigd voelt om te zingen. Ze neemt deelnemers graag mee de diepte in, en put daarbij uit een rijke ervaring in het chanten van mantra en studie van filosofie.

Reserveer nu…

Informatie

Datum: zondag 12 februari

Tijdstip: 15.00 tot 17.00

Prijs: 25,- euro

Docent: Ganga Ma

Locatie: Yogaya, Westerkade 23, Utrecht

Reserveer nu…