[span10]

Het is wetenschappelijk bewezen dat yoga een positieve invloed heeft op je concentratie en je productiviteit. Daarnaast helpt yoga stress en werk-gerelateerde klachten als RSI te verminderen. Het reduceert de kans op een burn-out en bevordert het gevoel van algemeen welbevinden, wat leidt tot minder ziekteverzuim.

Yoga is een krachtig en eenvoudig middel om je werknemers fit, productief en ontspannen te houden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen lekker in z’n vel zit, of dat nu achter de computer is, aan de tekentafel of achter het stuur. Daarom biedt Yogaya verschillende soorten bedrijfsyoga aan.

Een eenmalige workshop van een halve of een hele dag; een wekelijks uur ‘lunchyoga’ of de begeleiding van werknemers die ondersteuning kunnen gebruiken: we komen je graag adviseren hoe jij je de gezondheid van je werknemers kunt bevorderen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we jouw wensen in kaart. Vervolgens maken we een workshop of programma dat jouw bedrijf op het lijf geschreven is.

Meer weten? Neem nu contact met ons op.[/span10]