Hoe meld ik me aan voor een les?

Maak een account aan. Om een online account aan te maken, klik je rechtsboven op de pagina op ‘register’ aan en vul je je gegevens in.

Tip: als je voor de eerste keer een les reserveert, kies voor de optie ‘register as unpaid’, dan lukt het altijd.

Je kunt alleen online reserveren, dus niet via de mail.

Kan ik me met mijn telefoon aanmelden?

Ja. Voor nog meer gemak download je de Eversports app waarmee je je direct kunt aanmelden voor lessen.

Kan ik me kostenloos afmelden?

Als je je reservering wilt annuleren dan kan dat tot 4 uur voor aanvang van de les zonder kosten door in je account ote cancelen.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt online betalen met Ideal of bij ons pinnen. Voor de maandabonnementen werken we met een automatische incasso. We accepteren geen contante betalingen.

Ik heb een abonnement, maar reserveren lukt niet. Wat nu?

Je lost dit probleem eenvoudig op door voortaan de Eversports app te gebruiken. Wil je precies weten hoe het zit? Lees dit dan even.

Wat neem ik mee voor mijn eerste les?

Draag gemakkelijk zittende kleding, verder hoef je niets mee te nemen. Matten, kussens en dekens zijn aanwezig. Maar mocht je graag je eigen yogamat mee willen nemen, dan is dat natuurlijk prima!

Ik ben niet lenig, is yoga wel iets voor mij?

Jazeker: ieder lichaam is geschikt voor yoga. Lenigheid is niet zo belangrijk. Het gaat er vooral om te ervaren wat de houdingen en oefeningen met je doen.

Ik heb nog nooit yoga gedaan, kan ik wel meedoen?

Ja. Alle lessen zijn geschikt voor alle niveaus, behalve de chakra yoga, die vooral op spiritueel gebied wat dieper gaat. Ben je voor het eerst bij ons? Meld het even aan de docent, dan kan hij of zij daar rekening mee houden.