Praktische informatie

Bij Yogaya kun je elke dag terecht voor yogales, of het nu een rustige, meditatieve of een krachtige, fysiek inspannende les is. De lessen duren 75 minuten. Het doel van de les is altijd om balans te brengen tussen lichaam en geest, en om de aandacht bij jezelf te brengen.

  • Kijk van te voren op het rooster welke yogales je wilt volgen.
  • Om een online account aan te maken, klik je rechtsboven op de pagina op ‘register’ aan vul je je gegevens in.
  • Reserveer je eerste les.
  • Tip: als je voor de eerste keer een les reserveert, kies voor de optie ‘register as unpaid’, dan lukt het altijd.
  • Je kunt alleen online reserveren.
  • Als je je reservering wilt annuleren dan kan dat kostenloos tot 4 uur voor aanvang van de les door in je account op ‘Cancel’ te klikken.
  • Voor nog meer gemak download je de Eversports app waarmee je je direct kunt aanmelden voor lessen.

Je kunt online betalen met Ideal of bij ons pinnen.

We accepteren geen contante betalingen.

Het is fijn als je minimaal 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent, dan kunnen we je ontvangen en uitleg geven. Het is de bedoeling dat je je telefoon uitzet of op stil zet en deze niet meeneemt in de zaal.

Heb je vragen? Na de les kan de docent of de gastvrouw/heer al je vragen beantwoorden.

Mocht je er zin in hebben, dan is er na de les nog een kopje thee voor in de huiskamer.

Draag comfortabele kleding, liefst van natuurlijke materialen: een legging of een joggingbroek. Sportschoenen zijn niet nodig: yoga beoefen je op je blote voeten. Matten, kussens en dekens zijn aanwezig, het is fijn om een eigen mat mee te nemen als je die hebt.

We adviseren om voor de yogales niet te eten: yoga met een volle maag voelt niet goed. Maar zorg ook dat je maag niet helemaal leeg is. Tijdens de les drinken we geen water. Na de les is er water en thee.

Ben je zwanger, heb je een beperking of een blessure? Laat het vooraf even weten aan de docent. Die kan er dan rekening mee houden tijdens de les of je alternatieve houdingen aanbieden.

Jij bent verantwoordelijk voor je lichaam: mocht je tijdens de les pijn voelen, of weerstand, kom dan uit de houding en doe even niet mee. Voel je niet verplicht om alle houdingen te doen, wat de docent ook zegt; jij kent de grenzen van je lichaam het beste. Respecteer die grenzen.

Help, het reserveren lukt niet.
De meest gemakkelijke manieren om te reserveren is door de Eversports app te gebruiken.
Indien je de app niet wilt of kunt gebruiken, ga dan naar de Eversports website. Je reserveert dan na inloggen een les door de optie te kiezen “reserveren zonder te betalen”.
Let op dat je geen nieuw account aanmaakt! Je abonnement is aan je huidige account gekoppeld. Gebruik die gegevens om in te loggen op de app of op de website.
Als het met de app of via de website nog steeds niet lukt dan kan het een van de volgende redenen hebben:
1. Je hebt een dubbel account.
Je abonnement is aan jouw account gekoppeld. Als je (per ongelijk) een nieuw account hebt geopend dan staat daar je abonnement niet op en vraagt de site (of de docent bij Yogaya) om een betaling.
Wil je de app gebruiken gebruik dan je bestaande gegevens om in te loggen (dit geldt ook voor de Eversports website).
Oplossing: gebruik je oorspronkelijk account
2. Je lessen van de huidige maand zijn op
Het kan zijn dat je een maand meer lessen wilt volgen. Zodra je 5 lessen op zijn, kun je altijd reserveren zonder te betalen. Indien je abonnement hebt, kun je gebruik maken van een speciale prijs voor een losse les. Je betaalt dan 10 euro per extra les. Deze extra les kun je niet online kopen. Stuur een mail naar info@yogaya.nl en dan zetten wij het op je account, je krijgt dan per mail een link om de les via iDeal te betalen.
3. Er is een technische storing.
Wanneer reserven nog steeds niet mogelijk is, neem dan contact op met ons via info@yogaya.nl.