WIE BEN IK?

 

Mijn naam is Frank Schutt. Ik zie mezelf als holistische coach en heler en bundel hierbij mijn kennis en kunde uit de (zijnsgeoriënteerde)coaching, fysiotherapie, yoga en healing.

 

De coachingsstijl die ik toepas is gebaseerd op de “zijnsoriëntatie” visie. Deze vorm van coaching heeft als uitgangspunt om dat wat je ten diepste bent tot bloei te brengen.

 

Vooral de combinatie van zijnsoriëntatie en yoga vind ik prachtig en sluit mooi op elkaar aan. Yoga laat je inzien waar je tegenaan loopt in het dagelijkse leven en de zijnsoriëntatie biedt mooie tools om effectief te kunnen werken en reflecteren op die dingen die je in jezelf tegenkomt.

Zoals ik het zie brengt de zijnsoriëntatie het psychologische en het spirituele bij elkaar. Je zou het een soort alternatieve psychotherapie kunnen noemen.

 

Er zijn allerlei redenen waarvoor je zou kunnen denken aan zijnsgeoriënteerde coaching. Bijvoorbeeld bij:

 

– Ondersteuning bij het maken van (moeilijke)keuzes

– Ondersteuning bij het verwerken van (moeilijke)gebeurtenissen

– Ondersteuning bij het omgaan met lichamelijke- of psychologische ongemakken

– Spirituele ontwikkeling en ontvouwing

 

Een erg belangrijk punt van deze vorm van coaching is dat er steeds gekeken wordt naar hoe dingen zich in het “nu” manifesteren. Er wordt niet zozeer gegraven in het verleden, maar problemen in het “nu” hebben vaak wel een oorsprong in het verleden. Door vanuit het “nu” te werken, kunnen problemen uit het verleden vanuit een liefdevol oogpunt benaderd worden. Hierdoor vindt heling plaats.

In de coachsessies wordt het fysieke lichaam vaak als ingang gebruikt om bij gevoelens, emoties, verlangens en kwaliteiten te komen. Om het contact met het lichaam te verdiepen kunnen technieken als meditatie en lichaamswerk gebruikt worden. Ook yoga sluit hier perfect bij aan.

Verwacht een open, vriendelijke en humorvolle begeleidingsstijl. Ik streef naar openheid, eerlijkheid en een oprechte verbinding. En net als in het “echte” leven kan een oprechte verbinding prettig en vriendschappelijk zijn, maar soms kan deze ook intens of confronterend zijn. Iedere relatie is uniek. Iedere ontmoeting is welkom. Wees welkom!

 

Naast de coaching bied ik ook holistische massage en energetische healing.

 

Het maken van een afspraak kan via 06-16024929 of via www.bewustbijjezelf.nl. Hier kan je ook terecht voor meer informatie.

 

Namasté (“het licht in mij groet het licht in jou”)

 

frank schutt coach