‘Aanraking is een primaire behoefte. Bewúste aanraking is heling’

Een massage is als een liefdesverklaring aan je lichaam. Het opent je voor innerlijke rust, vitaliteit en intimiteit. Hierdoor voel je je weer diep verbonden met jezelf, de ander en de wereld om je heen.

Tibetaanse Kum Nye massage

Bij deze massage vorm wordt levensenergie (prana) opgewekt en verspreid over je hele lichaam. Eerst wordt de mannelijke energie (yang) bovenin je rug opgewekt en vervolgens de vrouwelijke energie (yin) in je onderrug. Beide energiestromen worden vervolgens samengebracht, waarna prana vrij kan gaan stromen. Tijdens de tweede helft van de massage wordt de hele voorkant van je lichaam gemasseerd met zachte aanrakingen. De energie kan zich verbinden met seksuele energie, waardoor het nog krachtiger over het hele lichaam verspreid wordt. Een sessie is nooit hetzelfde, zelfs niet bij dezelfde persoon. Ik masseer afgestemd, intuïtief en rekening houdend met de vooraf afgesproken grenzen en wensen. Een Kum Nye massage werkt helend op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveau. Na afloop van een sessie ervaar je meer vitaliteit, innerlijke rust, kracht, wijsheid en liefde.

Yoni Release

De Yoni Release heeft als doel je bekkengebied vrij te maken van blokkades. Met een vrij bekkengebied ben je meer in contact met je verlangens, je seksualiteit, maar ook met je innerlijke wijsheid en levenskracht. Je voelt je krachtiger en energieker, je levensenergie gaat meer stromen, je wordt helderder in je communicatie, je bent meer in staat om open en eerlijk je leven te leiden en dát neer te zetten op aarde wat je het liefste wilt. Blokkades ontstaan o.a. door niet-doorvoelde emoties, grensoverschrijdende seks, belemmerende patronen en gedachtes. Ze zijn fysiek voelbaar in je lichaam. We werken zowel uit- als inwendig. De release vindt plaats op diverse lagen en laat de blokkades als het ware smelten, waardoor je doorstroming (fysiek en energetisch) verbetert.

De-armouring

De-armouring betekent letterlijk ontwapenen, en dat is het ook. Het brengt je bij je krachtige kwetsbaarheid. Idealiter en oorspronkelijk is je (energie) lichaam een doorstromend systeem en is alle ervaring en tissue orgastisch. Echter door traumatisch ervaringen, pijn, en valse overtuigingen uit het verleden, hebben we veel vastgezet. We hebben we weerstand gecreëerd en houden we de stroom tegen, zetten we het vast, of we verdoven zelfs. Deze plekken maak ik met aanraking, aandacht en liefde weer vrij, zodat jouw lichaam energetisch en fysiek weer naar de oorspronkelijke staat van vrij stromend en orgastisch gaat.

4-handen massage

Ik geef deze massage samen met mijn partner Joachim. We ontvangen je in een sacred space en samen vormen wij een bedding waarin jij totaal ontvangen wordt, helemaal kunt ontspannen en je over kunt geven aan onze handen. Met vier handen die over je lichaam gaan, lukt het je mind niet meer dit te volgen of controleren. Het zorgt voor een diepe ontspanning en een andere staat van bewustzijn, waarbinnen transformatie kan plaatsvinden. We gaan samen op een helende reis, in verbinding, met diep respect voor jouw essentie. Een sessie is nooit hetzelfde, zelfs niet bij dezelfde persoon. We masseren afgestemd, intuïtief en rekening houdend met de vooraf afgesproken grenzen en wensen.

Praktisch

Voor alle sessies geldt een duur van gemiddeld 2 uur. Boeken en informatie kan via: info@sacredwoman.nl of 0623272406. Zie ook: www.sacredwoman.nl

About me

Al zolang ik me kan herinneren heb ik gedaan wat mijn hart me ingeeft. Dat leidde tot een leven vol avonturen. Ik was bouwvakker en Reiki-therapeut, barvrouw en wetenschapper, masseuse en cruisedirector, reisbegeleidster en duikinstructeur. Ik leefde in de jungle van Siberut (Indonesië) en later op Bali en deed antropologisch onderzoek naar vrouwelijke sjamanen en life cycle rituals. Een leven in zoveel vormen anders dan het voor mij bekende, heeft me vrijgemaakt; het heeft me bij mijn eigen innerlijke wijsheid gebracht, me herinnerd aan wie ik ten diepste ben. Na vijftien jaar globetrotten ben ik weer terug in Nederland. Vrouwen, Spiritualiteit, Reizen en Rituelen vormen de rode draad in mijn leven. De afgelopen jaren ben ik op het pad van Womb Wisdom: oude wijsheden, teachings van Maria Magdalena, de poorten van baarmoeder, yoni en het hart, geopend en verbonden. Met mijn bedrijf Sacred Woman ga ik samen met jou op ontdekkingstocht naar jouw bron van innerlijke kracht, liefde en wijsheid. Naast massages geef ik ook Womb Healingen, Rode Tenten, workshops en jaartrainingen voor vrouwen.