Zakken in zachtheid met Marlies – vrijdag 21 juni

In een wereld waarin alles snel lijkt te gaan en ons vaak wordt verteld dat we moeten streven naar steeds groter en meer, kan het soms lastig zijn om zachtheid te ervaren. Van altijd maar prikkels, takenlijstje afvinken, doelen nastreven en  in ons hoofd leven, kunnen we verharden.

Voor verbinding met jezelf en met een ander, is echter zachtheid nodig. Zachtheid naar jezelf en naar wat je zoal ervaart.

Tijdens deze Dive Deeper gaan we oefenen met op een milde manier bewegen, ademenen, voelen en verbinding maken met onszelf. Je hoeft niet te verbeteren en nergens naar toe, maar mag in dit moment de kracht van zacht ervaren.

Datum: Vrijdag 21 juni

Tijdstip: 19.00-21.00 uur

Docent: Marlies Verschoor

€ 25,-

Reserveer nu je plek…

Over de docent

Marlies heeft de 3-jarige yogadocentenopleiding bij Yogaya yogaschool gevolgd en geeft sinds 2 jaar op meerdere plekken in Utrecht en Culemborg yogales. Zachte, rustige yoga waarbij veel ruimte is voor voelen, vertragen en stilte is wat ze het liefste geeft. Naast (zachte) hatha en yin geeft Marlies sinds vorig jaar ook zwangerschapsyoga, verzorgt ze (zwangerschaps)massages en massageworkshops en begeleidt ze mensen 1 op 1 naar een leven waarin ruimte is voor meer zelfzorg en verbinding. Ze woont met haar partner en dochtertje in Culemborg.

Foto: Sanne Marije Sanders