Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga vormt een heel natuurlijke voorbereiding op je bevalling. Maar ook tijdens de bijzondere maanden van je zwangerschap is yoga een goede manier om voor je veranderende lichaam te zorgen. Ontspannen is goed voor jou en het groeiende kindje in je buik.

Tijdens de lessen is er onder meer aandacht voor ademhalingstechnieken, omgaan met pijn, het stabiliseren van het bekken en ontspanning. Daarnaast leer je oefeningen om het lichaam sterker te maken. Zo kun je genieten van je zwangerschap en met vertrouwen naar je bevalling toe leven.

De lessen hebben een wisselend karakter. De ene week zal meer aandacht voor yoga zijn en is het een normale yogales helemaal afgestemd en geschikt voor zwangere vrouwen. De andere week wordt de yogales gecombineerd met een verdieping rondom de veranderingen van je lichaam(en kindje), verschillende aspecten van het zwanger zijn en een geleidelijke voorbereiding op de bevalling.

We werken met groepen van maximaal 12 vrouwen bestaan. Ervaring met yoga is niet nodig.

Je bent van harte welkom vanaf 14 weken zwangerschap om een keer te mee te doen Mocht je tot die tijd een gewone yogales willen proberen, dan kan dat natuurlijk ook.

De les vindt wekelijks plaats op donderdag om 19.00 uur.

Reserveer nu je plek…