Klachten door Corona: wat is jouw behoefte?

Veel mensen geven aan door coronacrisis één of meerdere psychische klachten te hebben gekregen. Voor de meesten is het leven door de crisis minder leuk geworden, vooral door gebrek aan contact, spontaniteit en zekerheid.

Is dit herkenbaar voor je? Ervaar je bijvoorbeeld meer onrust, of slaap je minder goed? Ik ben bezig om meer online lessen en worskhops te ontwikkelen om de fysieke en mentale gevolgen van de Corona-crisis te verzachten. Lessen die je kunt volgen in je eigen tijd, op je eigen plek.

En hoewel we daar al veel ideeën over heb, is het voor ons ook heel waardevol om te weten wat jij graag zou willen. Daarom willen we jou vragen: waar heb jij nu echt behoefte aan? Fysiek intensieve yoga om je lijf weer te voelen, of juist verstilde yoga om echt tot rust te komen? Of misschien is dit voor jou hét moment om te leren mediteren? Of misschien heb je behoefte aan iets anders.

Laat je horen, we willen graag weten waar je misschien mee worstelt, en wat daarbij zou kunnen helpen. Dan kan ik dat opnemen in het online lesprogramma dat we aan het ontwikkelen zijn. We wachten met spanning af…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.